Gemeente Stekene

Bloemen- en proevertjesmarkt op 8 mei 2024

Op woensdag 8 mei 2024 vindt van 12 tot 17 uur de bloemenmarkt plaats op het marktplein. Doe inspiratie op en fleur je tuin op met mooie planten of kleurrijke bloemen. Koop je planten op de markt, dan krijg je er een gratis zakje potgrond bij.
Proevertjes, animatie en workshops

Op de markt worden ook streekeigen producten aangeboden. Stekense land- en tuinbouwers stellen er hun lekkernijen voor. Hier en daar mag je gratis proeven.

Ook voor kinderen valt er heel wat te beleven met leuke animatie en workshops. Ze kunnen zich fleurig laten opsmukken aan de grimestand, met glittertattoos of een bloemenkapsel.

Leo & Jean zorgen dan weer voor de ambiance met live muziek op ons podium. 

Welkom bij de dienst Groen

Kom zeker even langs het kraampje van onze dienst Groen. Neem een gratis zakje bloemenzaad (mix van éénjarigen) mee en je krijgt er uitleg over het 'Maai Mei Niet'-project en onze 'Bijenvriendelijke gemeente' bovenop.

Wedstrijd 'Maai Mei Niet'

Laat je grasmachine aan de kant staan en maak kans om een Stekense cadeaubon te winnen!

  • Neem in het begin van de maand mei een foto van (een deel van) je tuin
  • Laat nu het gras en vooral de bloemetjes een hele maand welig tieren en laat je grasmachine op stal staan
  • Neem op het einde van de maand opnieuw een foto van hetzelde stuk tuin en stuur de 2 foto’s ten laatste op vrijdag 7 juni 2024 naar E groen@stekene.be
  • We loten 10 winnaars die een Stekense cadeaubon van 25 euro ontvangen
Meer info

Wil je meer info over de bloemenmarkt, neem dan contact op met dienst Evenementen via T 03 790 02 11 of E info@stekene.be

op 15 april 2024
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP