Gemeente Stekene

Openluchtcinema

Deze informatie is niet meer actueel!
Ooievaars leveren baby's af... Tenminste dat was vroeger zo. Nu leveren ze pakketjes af voor de wereldwijde internetgigant Cornerstore.com. Junior, de topbezorger van het bedrijf, staat op het punt om promotie te krijgen wanneer hij per ongeluk de 'babymaakmachine' activeert die een schattig meisje produceert. Wanhopig om het meisje af te leveren voordat de baas het door krijgt, zetten Junior ...

Wanneer

  • 24 augustus ’17 (do)
    van 19.00 u tot 20.30 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Locatie

naam
Amfitheater
adres
Nieuwstraat 60 d9190 Stekene

Contact

Telefoon
03/790.03.72
e-mail
cultuur@stekene.be
website
http://www.stekene.be

Info

Ooievaars leveren baby's af... Tenminste dat was vroeger zo. Nu leveren ze pakketjes af voor de wereldwijde internetgigant Cornerstore.com.
Junior, de topbezorger van het bedrijf, staat op het punt om promotie te krijgen wanneer hij per ongeluk de 'babymaakmachine' activeert die een schattig meisje produceert. Wanhopig om het meisje af te leveren voordat de baas het door krijgt, zetten Junior en zijn vriendin Tulip, de enige mens op Stork Mountain, alles op alles om hun eerste baby af te leveren.
Storks is een Amerikaanse animatiefilm geregisseerd door Nicholas Stoller. In de Vlaamse versie horen we de stemmen van o.m. Axel Daeseleire en Hilde De Baerdemaeker.
Meebrengen: dekentje, zaklamp, dikke trui en eventueel versnaperingen en drinken.
Opgelet: bij regenweer lassen we de activiteit af. Raadpleeg www.stekene.be voor de laatste informatie.
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP