Gemeente Stekene

Crammerock in de bib

Deze informatie is niet meer actueel!
Tijdens de zomervakantie zet de bib de Belgische festivals extra in de kijker. In de bib staat een themastand opgesteld met cd’s en dvd’s van artiesten/groepen die deze zomer optreden op de vele festivals. Uiteraard willen we het Stekense festival Crammerock extra in de kijker zetten. Iedereen die één of meerdere cd's leent van de themastand maakt kans om een ticket te winnen voor Crammerock ...

Wanneer

  • 24 juni ’17 (za)
    -
    13 augustus ’17 (zo)

Prijs

Gratis

Locatie

naam
Bibliotheek Stekene
adres
Stadionstraat 519190 Stekene

Info

Tijdens de zomervakantie zet de bib de Belgische festivals extra in de kijker. In de bib staat een themastand opgesteld met cd’s en dvd’s van artiesten/groepen die deze zomer optreden op de vele festivals. Uiteraard willen we het Stekense festival Crammerock extra in de kijker zetten. Iedereen die één of meerdere cd's leent van de themastand maakt kans om een ticket te winnen voor Crammerock 2017!

Tijdens de zomervakantie zet de bibliotheek de Belgische festivals extra in de kijker. In de bib staat een themastand opgesteld met cd’s en muziekdvd’s van artiesten/groepen die deze zomer optreden op Rock Werchter, Antillaanse Feesten, Sfinks Mixed, Lokerse Feesten, Gent Jazz, Boomtown, Suikerrock, TW Classic, enz.
Uiteraard willen we het Stekense festival Crammerock extra in de kijker zetten. Iedereen die één of meerdere cd’s/dvd’s leent van de themastand maakt kans om een dagticket te winnen voor Crammerock. De wedstrijd loopt van zaterdag 24 juni t.e.m. zondag 13 augustus 2017. Bij ontlening van een cd/dvd van de stand ontvangt men een deelnameformulier voor de wedstrijd. Er wordt 1 ticket voor vrijdag 1 september en 1 ticket voor zaterdag 2 september 2017 verloot.
Uit alle formulieren worden 2 winnaars en 2 reserves geloot op maandag 21 augustus 2017.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP