Gemeente Stekene

Stijn Meuris - TIRADE 2.017 ( try-out )

Deze informatie is niet meer actueel!
Na het onverwachte succes van de eerste Tirade tijdens afgelopen seizoen (alle veertien voorstellingen waren in geen tijd uitverkocht), heeft Stijn Meuris de smaak te pakken. En dus komt de dilettante debutant met een vervolg. Omdat het nodig is, en op verzoek van velen. De eerste 'eindejaarsconférence' van Meuris behandelde in hoog tempo de onkunde, de hufterigheid en het Grote Liegen van ...

Wanneer

  • 25 november ’17 (za)
    van 20.00 u tot 21.30 u

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €)

Locatie

naam
Amelberga
adres
Polenlaan 469190 Stekene

Contact

Telefoon
03 790 03 71
e-mail
cultuur@stekene.be
website
https://www.stekene.be/digitaalloket

Info

Na het onverwachte succes van de eerste Tirade tijdens afgelopen seizoen (alle veertien voorstellingen waren in geen tijd uitverkocht), heeft Stijn Meuris de smaak te pakken. En dus komt de dilettante debutant met een vervolg.

Omdat het nodig is, en op verzoek van velen.
De eerste 'eindejaarsconférence' van Meuris behandelde in hoog tempo de onkunde, de hufterigheid en het Grote Liegen van onze nationale leiders. Met humor en scherpzinnige observaties, maar ook met een ongekende felheid. And guess what: dat zijn bij Tirade 2.017 opnieuw de ingrediënten, maar dan geschreven op maat van 2017. Aan materiaal alvast geen gebrek.

"Je zou het gewoon storytelling kunnen noemen, maar dan met een oprechte boosheid," aldus Meuris vorig jaar. "Een boosheid die niet langer weg te zetten valt als het ongenoegen van enkele zuurpruimen, maar die bij steeds meer mensen begint te jeuken." Dat daarbij regelmatig gelachen kan worden is een bonus.

Tirade 2.017 belooft een handenwrijvend vervolg te worden op iets wat stilaan de allures van een reeks begint te krijgen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP