Gemeente Stekene

Laatavondshopping Kerst

Deze informatie is niet meer actueel!
Tel jij ook al af naar de magie van de feestdagen? Wij ook! Daarom organiseert onze gemeente, in samenwerking met enkele handelaars, een laatavondshopping in kerstsfeer op vrijdag 15 december 2017 van 18 uur tot 21 uur in de Brugstraat, Dorpsstraat, Kerkstraat, Polenlaan en Stadionstraat. Wat er die avond op het programma staat, houden we nog even geheim, maar stiekem kunnen we verklappen dat ...

Wanneer

  • 15 december ’17 (vr)
    van 18.00 u tot 21.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Locatie

naam
Dorpskern Stekene
adres
Dorpsstraat9190 Stekene

Info

Tel jij ook al af naar de magie van de feestdagen? Wij ook! Daarom organiseert onze gemeente, in samenwerking met enkele handelaars, een laatavondshopping in kerstsfeer op vrijdag 15 december 2017 van 18 uur tot 21 uur in de Brugstraat, Dorpsstraat, Kerkstraat, Polenlaan en Stadionstraat.

Wat er die avond op het programma staat, houden we nog even geheim, maar stiekem kunnen we verklappen dat er iemand speciaal van de Noordpool komt om onze winkelstraten te bezoeken, zijn rechterhand met spitse oortjes meebrengt en iets lekkers bij heeft voor de kleine fans. Verwacht je aan straatanimatie in kerstthema, live kerstmuziek, prachtige feestverlichting en feestelijke acties in de deelnemende winkels.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP