Gemeente Stekene

Vijftig tinten Tupperware®

Deze informatie is niet meer actueel!
Een avondje voor ladies only! Het ideale excuus om alleen of samen met de vriendinnen te genieten van een leuke avond in Amelberga. We ontvangen je graag vanaf 19 uur voor een glaasje bubbels en lekkere hapjes. Om 20 uur start de voorstelling. Een vrouw is al veel te lang single en gaat in de supermarkt op zoek naar de man van haar leven. Daar beleeft ze allerlei knotsgekke avonturen. Eens ze ...

Wanneer

  • 05 oktober ’18 (vr)
    van 19.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 9,00 (Basistarief: 9,00 €)

Locatie

naam
Amelberga
adres
Polenlaan 469190 Stekene

Contact

Telefoon
03 790 03 71
e-mail
cultuur@stekene.be
website
http://www.stekene.be

Info

Een avondje voor ladies only! Het ideale excuus om alleen of samen met de vriendinnen te genieten van een leuke avond in Amelberga. We ontvangen je graag vanaf 19 uur voor een glaasje bubbels en lekkere hapjes. Om 20 uur start de voorstelling.

Een vrouw is al veel te lang single en gaat in de supermarkt op zoek naar de man van haar leven. Daar beleeft ze allerlei knotsgekke avonturen. Eens ze weer thuisgekomen is, beslist ze haar leven een nieuwe wending te geven. Wil je weten hoe ze dat doet en wat Tupperware ® daar mee te maken heeft? Kom dan zeker kijken naar 'Vijftig tinten Tupperware ®' waar Hilde Appelmans aan de hand van Tupperware ® produkten vertelt over haar leven als single, over relaties, de liefde en nog zoveel meer.

Zo had je nog nooit naar een Tupperware ® doos gekeken!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP