Gemeente Stekene

Repair Café met Geefplein

Deze informatie is niet meer actueel!
Een Repair Café is een gratis bijeenkomst waar buurtbewoners elkaar vrijwillig helpen bij het herstellen van allerhande voorwerpen. Alle spullen waar iets aan hapert zijn welkom: van klein elektro, meubelen, kleding tot fietsen. Gereedschap en herstelmateriaal staan ter beschikking. Er is ook de mogelijkheid zijn om scharen, messen, e.d. te laten slijpen. Repair Café streeft naar duurzaamheid ...

Wanneer

  • 20 september ’20 (zo)
    van 13.00 u tot 16.00 u

Locatie

naam
Broederschool
adres
Nieuwstraat 179190 Stekene

Info

Een Repair Café is een gratis bijeenkomst waar buurtbewoners elkaar vrijwillig helpen bij het herstellen van allerhande voorwerpen. Alle spullen waar iets aan hapert zijn welkom: van klein elektro, meubelen, kleding tot fietsen. Gereedschap en herstelmateriaal staan ter beschikking. Er is ook de mogelijkheid zijn om scharen, messen, e.d. te laten slijpen.

Repair Café streeft naar duurzaamheid en stimuleert contact tussen mensen. We proberen, samen als het kan, uw kapotte spullen te repareren. Ondertussen kan u een babbeltje slaan met de andere bezoekers en genieten van een drankje. Zo is het meteen ook een café.
Reparaties zijn gratis, een vrije bijdrage is welkom voor de organisatie van het volgende Repair Café.

Bij een Geefplein kan je bruikbare spullen die in goede staat zijn een tweede leven schenken door te geven, nemen of te ruilen. Ook hier staan hergebruik, solidariteit en delen centraal.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP