Gemeente Stekene

Zoektocht 'Reynaert achterna...'

Dit mysterie is speciaal ontworpen voor gezinnen met kinderen, een speurtocht met vragen en opdrachten maar ook leuke verhalen voor onderweg om de tocht boeiend, spannend , ... te maken. De wandeling is buggyvriendelijk, bolderkarvriendelijk, rolstoelvriendelijk, ... en heeft bovendien ook een mooi uitgestippeld parcours. Dit mysterie is speciaal ontworpen voor gezinnen met kinderen, een ...

Wanneer

  • 01 juli ’20 (wo)
    -
    30 september ’20 (wo)

Prijs

€ 5,00 (Ben je lid van de gezinsbond, dan kan je de rally bekomen door een mailtje te sturen met vermelding van jullie lidnummer naar jongegezinnen.stekene@gmail.com. We mailen je dan de zoektocht door. Je kan hem afdrukken (zoveel je wil) en doen wanneer dit past in jullie agenda. Ben je geen lid van de gezinsbond, dan betaal je 5€ op onze rekening BE59 4188 0443 8126 met vermelding 'zoektocht Reynaert achterna'. Je stuurt een mailje met je betalingsbewijs naar jongegezinnen.stekene@gmail.com. We mailen je dan de zoektocht door. Je kan hem afdrukken (zoveel je wil) en doen wanneer dit past in jullie agenda. )

Locatie

naam
Broedersschool Stekene
adres
Nieuwstraat9190 Stekene

Info

Dit mysterie is speciaal ontworpen voor gezinnen met kinderen, een speurtocht met vragen en opdrachten maar ook leuke verhalen voor onderweg om de tocht boeiend, spannend , ... te maken. De wandeling is buggyvriendelijk, bolderkarvriendelijk, rolstoelvriendelijk, ... en heeft bovendien ook een mooi uitgestippeld parcours.

Dit mysterie is speciaal ontworpen voor gezinnen met kinderen, een speurtocht met vragen en opdrachten maar ook leuke verhalen voor onderweg om de tocht boeiend, spannend , ... te maken. De wandeling is buggyvriendelijk, bolderkarvriendelijk rolstoelvriendelijk, ... en heeft bovendien ook een mooi uitgestippeld parcours. Je kan de zoektocht op eigen initiatief doen tussen 1 juli 2020 en 30 september 2020. Ben je lid van de gezinsbond, dan kan je de rally bekomen door een mailtje te sturen met vermelding van jullie lidnummer naar jongegezinnen.stekene@gmail.com. We mailen je dan de zoektocht door. Je kan hem afdrukken (zoveel je wil) en doen wanneer dit past in jullie agenda. Ben je geen lid van de gezinsbond, dan betaal je 5€ op onze rekening BE59 4188 0443 8126 met vermelding 'zoektocht Reynaert achterna'. Je stuurt een mailje met je betalingsbewijs naar jongegezinnen.stekene@gmail.com. We mailen je dan de zoektocht door. Je kan hem afdrukken (zoveel je wil) en doen wanneer dit past in jullie agenda. Prijs: Gratis voor leden, 5 Euro per gezin voor niet-leden Je kan de antwoorden in de brievenbus steken bij Els D'Eer, F. Van Brusselstraat 62, Stekene. Fun verzekerd en leuke prijzen te winnen !!! Ben je lid van de gezinsbond, dan kan je de rally bekomen door een mailtje te sturen met vermelding van jullie lidnummer naar jongegezinnen.stekene@gmail.com. We mailen je dan de zoektocht door. Je kan hem afdrukken (zoveel je wil) en doen wanneer dit past in jullie agenda. Ben je geen lid van de gezinsbond, dan betaal je 5€ op onze rekening BE59 4188 0443 8126 met vermelding 'zoektocht Reynaert achterna'. Je stuurt een mailje met je betalingsbewijs naar jongegezinnen.stekene@gmail.com. We mailen je dan de zoektocht door. Je kan hem afdrukken (zoveel je wil) en doen wanneer dit past in jullie agenda.
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP