Gemeente Stekene

Bestemming: BIB!

Vlieg
Deze zomervakantie is de bib de reisbestemming voor alle kinderen en jongeren tot en met 18 jaar! Ga mee op reis in zes verhalen en win een mooie prijs. Want reizen in je hoofd brengt je op verschillende plaatsen. Je kan zes reistypes beleven: op expeditie gaan, op bibbertrip, op tijdreis, op wereldreis, op beeldsafari en op stap in wonderland. Ga jij de uitdaging aan? Haal vanaf 1 juli je ...

Wanneer

  • 01 juli ’20 (wo)
    -
    31 augustus ’20 (ma)

Prijs

Gratis

Locatie

naam
Bibliotheek Stekene
adres
Stadionstraat 519190 Stekene

Contact

Telefoon
03 790 03 74
e-mail
bibliotheek@stekene.be
website
https://stekene.bibliotheek.be

Info

Deze zomervakantie is de bib de reisbestemming voor alle kinderen en jongeren tot en met 18 jaar! Ga mee op reis in zes verhalen en win een mooie prijs. Want reizen in je hoofd brengt je op verschillende plaatsen.
Je kan zes reistypes beleven: op expeditie gaan, op bibbertrip, op tijdreis, op wereldreis, op beeldsafari en op stap in wonderland.

Ga jij de uitdaging aan? Haal vanaf 1 juli je reispas af in de bib.

Na elk verhaal krijg je een stempel in je reispas. Is je reispas helemaal vol? Dan mag je deze inleveren in de bib en maak je kans op een mooie prijs.

Organiserende partner Iedereen Leest (www.iedereenleest.be) voorziet namelijk een grote prijzenpot en maakt de winnaars na de zomer bekend.

Maak er dit jaar een mooie leeszomer van!

"Bestemming: bib" loopt van 1 juli tot 31 augustus.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP