Gemeente Stekene

'Als kleine kinderen groot worden en gamen': een infoavond over gamen en jouw kind

Bijna elk kind weet dat gamen een leuke tijdsbesteding kan zijn. Toch kan je als ouder soms bezorgd zijn. Misschien heb je zelfs het gevoel dat er te veel gegamed wordt. Om je als ouder te ondersteunen in jouw vragen rond gamen, organiseert het Huis van het Kind Stekene in samenwerking met Drugpunt Waas de infoavond 'Als kleine kinderen groot worden en gamen'. Dit is een eenmalige sessie voor ...

Wanneer

  • 01 december ’20 (di)
    van 19.30 u tot 21.30 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Locatie

naam
Huis van het Kind Stekene
adres
zavelstraat 309190 Stekene

Contact

e-mail
gezin@stekene.be

Info

Bijna elk kind weet dat gamen een leuke tijdsbesteding kan zijn. Toch kan je als ouder soms bezorgd zijn. Misschien heb je zelfs het gevoel dat er te veel gegamed wordt.
Om je als ouder te ondersteunen in jouw vragen rond gamen, organiseert het Huis van het Kind Stekene in samenwerking met Drugpunt Waas de infoavond 'Als kleine kinderen groot worden en gamen'.
Dit is een eenmalige sessie voor ouders, waarin we in groep opvoedingsvragen bespreken aan de hand van filmpjes en oefeningen. Wegens corona zal deze infosessie online doorgaan.

Wat kan je verwachten?
o Voor- en nadelen van gamen;
o Open communicatie (en voorbeeldgedrag);
o Grenzen stellen en grenzen opvolgen.

Deze infoavond is volledig gratis, maar u dient wel in te schrijven. Dit kan via: https://cgg-waas-dender.webinargeek.com/webinar-als-kleine-kinderen-groot-worden-en-gamen?fbclid=IwAR3yWwCneBAgtGEFxVYxkGWNt2ds4s5M4jdCM5sYq-88lYkqQSbTBKoLW3o

Bron: UiTinVlaanderen.be

Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP