Gemeente Stekene

What do you think of Western Civilization?

De uitspraak is van Mahatma Gandhi, en ze zet aan tot nadenken. Zit onze huidige samenleving wel goed in elkaar? Zijn er zaken die we niet in vraag durven stellen? Simone Milsdochter spreekt in deze lecture performance over goed en kwaad, over rijk en arm en andere toevalligheden: Geluk heeft op een willekeurige manier de macht verdeeld. Vanuit haar eigen leven begint ze een open en eerlijke ...

Wanneer

  • 26 november ’20 (do)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 6,00 (Basistarief: 6,00 €; Met korting - 3.00: 3,00 €)

Locatie

naam
H. Kruiskerk
adres
Kerkstraat 29190 Stekene

Info

De uitspraak is van Mahatma Gandhi, en ze zet aan tot nadenken. Zit onze huidige samenleving wel goed in elkaar? Zijn er zaken die we niet in vraag durven stellen? Simone Milsdochter spreekt in deze lecture performance over goed en kwaad, over rijk en arm en andere toevalligheden: Geluk heeft op een willekeurige manier de macht verdeeld. Vanuit haar eigen leven begint ze een open en eerlijke denkoefening over de actualiteit, de wereld waarin we nu leven en de wereld die ons te wachten staat.
Een mooi vertrekpunt voor een fijn en waardevol gesprek achteraf met vriend en medemens. Met vrijblijvend nagesprek tot 22u00.
Inschrijven is noodzakelijk uiterlijk 10 dagen voor de start van de activiteit.

In samenwerking met Dienst cultuur Stekene

Begeleiders: Simone Milsdochter

Bron: UiTinVlaanderen.be

Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP