Gemeente Stekene

Stemtechnieken

Wil je spreken met impact? Wil je stemvermoeidheid, irritaties in je keel, heesheid of andere stemklachten voorkomen? Wil je dat je stem aangenaam klinkt, zodat mensen graag naar je luisteren? Je leert spreken met een goede stemtechniek. De cursus is praktijkgericht. Je krijgt oefeningen aangereikt om ademen en spreken op elkaar af te stemmen, je stem te verzorgen, draagkrachtig en ...

Wanneer

  • 07 oktober ’20 (wo)
    van 19.30 u tot 22.00 u
  • 14 oktober ’20 (wo)
    van 19.30 u tot 22.00 u
  • 21 oktober ’20 (wo)
    van 19.30 u tot 22.00 u

Prijs

€ 47,00 (Basistarief: 47,00 €; Met korting - 23.50: 23,50 €)

Locatie

naam
De Sportstek
adres
Nieuwstraat 60D9190 Stekene

Info

Wil je spreken met impact? Wil je stemvermoeidheid, irritaties in je keel, heesheid of andere stemklachten voorkomen? Wil je dat je stem aangenaam klinkt, zodat mensen graag naar je luisteren? Je leert spreken met een goede stemtechniek. De cursus is praktijkgericht. Je krijgt oefeningen aangereikt om ademen en spreken op elkaar af te stemmen, je stem te verzorgen, draagkrachtig en verstaanbaar te spreken, je stemplaatsing te optimaliseren, te spelen met intonatie en klankkleur. We werken in een kleine groep. Elke deelnemer krijgt persoonlijke en bruikbare adviezen voor een gezond stemgebruik.
Ter plaatse kan je water krijgen maar is veiliger als je een eigen flesje water meebrengt. We zullen vaak een mondmasker moeten dragen tijdens de bijeenkomsten. Als je beschikt over een face shield, dan mag je dat ook meebrengen omdat dit gezien de aard van de reeks soms comfortabeler is om te dragen. Maar je hoeft dit zeker niet speciaal aan te kopen.
Inschrijven is noodzakelijk uiterlijk 10 dagen voor de start van de reeks.

In samenwerking met Dienst cultuur Stekene

Begeleiders: Ayla Benoy

Bron: UiTinVlaanderen.be

Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP