Gemeente Stekene

GEANNULEERD - Etiketjes - Ann Ceurvels - lezing Buitenbeentjes

Deze informatie is niet meer actueel!
In Etiketjes legt Ann Ceurvels uit waarom zoveel kinderen tegenwoordig een 'etiketje' dragen. Ze probeert de ontelbaar vele ouders en families die er elke dag mee leven een warm hart onder de riem te stoppen. Want zij is zelf een etiketjes-mama. Ja, zelfs een etiketjes-echtgenote. Ben je bereid om je eigen overtuigingen even op de gang te parkeren en met een open geest te luisteren naar wat ze ...

Wanneer

  • 06 november ’20 (vr)
    van 20.00 u tot 21.30 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Locatie

naam
H. Kruiskerk
adres
Kerkstraat 29190 Stekene

Info

In Etiketjes legt Ann Ceurvels uit waarom zoveel kinderen tegenwoordig een 'etiketje' dragen.

Ze probeert de ontelbaar vele ouders en families die er elke dag mee leven een warm hart onder de riem te stoppen. Want zij is zelf een etiketjes-mama. Ja, zelfs een etiketjes-echtgenote.

Ben je bereid om je eigen overtuigingen even op de gang te parkeren en met een open geest te luisteren naar wat ze te vertellen heeft? Top. Wie weet gaat er wel een hele nieuwe wereld voor je open. En begrijp je straks sommige mensen uit je omgeving net dat beetje meer.

Ter info: We stellen alles in het werk om de voorstelling coronaproof en op een aangename manier te laten doorgaan. Enkele dagen voor de voorstelling brengen we je op de hoogte van de recentste coronamaatregelen. Bij de annulatie van een voorstelling worden de tickets volledig terugbetaald.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP