Gemeente Stekene

Dat heet dan gelukkig zijn - 75 jaar Ann Christy

Actrice Mary Boduin vertelt op een ongemeen boeiende manier over haar omgang en vriendschap met Ann Christy. Haar vertel- of eerder acteerfragmenten worden afgewisseld met bekende maar ook onbekende parels uit Ann Christy's repertoire. De songs worden erg overtuigend en met een prachtige stem vertolkt door Natalie Schoonbaert op piano begeleid door Dirk Van der Linden. Deze zuivere, zonder ...

Wanneer

  • 30 oktober ’20 (vr)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 18,00 (Basistarief: 18,00 €)

Locatie

naam
OC Gildenhuis
adres
Dorpsstraat 429190 Stekene

Info

Actrice Mary Boduin vertelt op een ongemeen boeiende manier over haar omgang en vriendschap met Ann Christy.
Haar vertel- of eerder acteerfragmenten worden afgewisseld met bekende maar ook onbekende parels uit Ann Christy's repertoire. De songs worden erg overtuigend en met een prachtige stem vertolkt door Natalie Schoonbaert op piano begeleid door Dirk Van der Linden.

Deze zuivere, zonder pathetiek gebrachte combinatie van vertel- en muziektheater brengt het publiek in stille vervoering.

Ter info: We stellen alles in het werk om de voorstelling coronaproof en op een aangename manier te laten doorgaan. Enkele dagen voor de voorstelling brengen we je op de hoogte van de recentste coronamaatregelen. Bij de annulatie van een voorstelling worden de tickets volledig terugbetaald.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP