Gemeente Stekene

The wolfpack, 365 days at the wheel - Sigfrid Eggers

Deze informatie is niet meer actueel!
Sigfrid Eggers, huisfotograaf van Deceuninck – Quick-Step, volgde de ploeg voor het tweede jaar op rij. Hij legde bloed, zweet en tranen vast op weg naar menig zege. Het seizoen 2019 was onvergetelijk voor The Wolfpack. Eggers was erbij tijdens het eerste trainingskamp in januari en volgde de ploeg richting Zuid-Amerika en vervolgens weer terug naar Europa. De herinneringen aan de succesvol ...

Wanneer

  • 24 oktober ’20 (za)
    van 20.00 u tot 21.30 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Locatie

naam
OC Gildenhuis
adres
Dorpsstraat 429190 Stekene

Info

Sigfrid Eggers, huisfotograaf van Deceuninck – Quick-Step, volgde de ploeg voor het tweede jaar op rij.
Hij legde bloed, zweet en tranen vast op weg naar menig zege.

Het seizoen 2019 was onvergetelijk voor The Wolfpack. Eggers was erbij tijdens het eerste trainingskamp in januari en volgde de ploeg richting Zuid-Amerika en vervolgens weer terug naar Europa.

De herinneringen aan de succesvol verlopen voorjaarscampagne komen weer naar boven met zeges in onder meer Milaan-Sanremo en Parijs-Roubaix. En uiteraard komen ook de Tour en het succesvolle jaar van Remco Evenepoel aan bod.

In deze lezing krijg je een unieke inkijk achter de schermen van deze topwielerploeg.

In samenwerking met 'Stekene Koerst'

Ter info: We stellen alles in het werk om de voorstelling coronaproof en op een aangename manier te laten doorgaan. Enkele dagen voor de voorstelling brengen we je op de hoogte van de recentste coronamaatregelen. Bij de annulatie van een voorstelling worden de tickets volledig terugbetaald.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP