Gemeente Stekene

Nooit meer diëten - Sandra Bekkari - VOLZET

Deze informatie is niet meer actueel!
Voedingsdeskundige Sandra Bekkari coacht al meer dan 20 jaar mensen naar een gezondere levensstijl. In 2008 ontwikkelde ze de Sana-methode: een eenvoudige methode waarbij stap voor stap nieuwe en gezonde gewoontes worden aangeleerd dat diëten totaal overbodig maakt. De focus ligt op kleine aanpassingen in je gewoontes die grote veranderingen teweegbrengen. Het resultaat? Een gezonder, slanker ...

Wanneer

  • 23 oktober ’20 (vr)
    van 20.00 u tot 21.30 u

Prijs

€ 10,00 (Basistarief: 10,00 €)

Locatie

naam
OC Gildenhuis
adres
Dorpsstraat 429190 Stekene

Info

Voedingsdeskundige Sandra Bekkari coacht al meer dan 20 jaar mensen naar een gezondere levensstijl.
In 2008 ontwikkelde ze de Sana-methode: een eenvoudige methode waarbij stap voor stap nieuwe en gezonde gewoontes worden aangeleerd dat diëten totaal overbodig maakt. De focus ligt op kleine aanpassingen in je gewoontes die grote veranderingen teweegbrengen. Het resultaat? Een gezonder, slanker en energieker leven!
Sandra Bekkari is auteur van de bestsellerreeks 'Nooit meer diëten 1, 2, 3, 4 en 5', 'Nooit meer diëten 1 en 2, de Thermomix-editie”, alsook “Fast Food”.

In Stekene geeft Sandra een uiteenzetting over de 'Sana-methode', een presentatie met tal van praktische tips en voorbeelden hoe ook jij op een eenvoudige en haalbare manier je doel kan bereiken.

Na de voorstelling voorziet de auteur een signeersessie.

Ter info: We stellen alles in het werk om de voorstelling coronaproof en op een aangename manier te laten doorgaan. Enkele dagen voor de voorstelling brengen we je op de hoogte van de recentste coronamaatregelen. Bij de annulatie van een voorstelling worden de tickets volledig terugbetaald.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP