Gemeente Stekene

De ‘gezonde’ vrouw? ... Martine Prenen ( ladiesnight )

Deze informatie is niet meer actueel!
Deze ladiesnight is het ideale excuus om samen met je vriendinnen of collega's te genieten van een leuke vrijdagavond. Een zoektocht naar gezond én plezierig leidde tot deze show. Want natuuuurlijk willen we allemaal 'lekker' in ons vel zitten en 'bakken' energie hebben om elke dag van te tanken. Maar hoe doe je dat en nog belangrijker hoe begin je eraan? Met haar '50 – something' jaren op de ...

Wanneer

  • 02 oktober ’20 (vr)
    van 20.00 u tot 21.30 u

Prijs

€ 15,00 (Basistarief: 15,00 €)

Locatie

naam
OC Gildenhuis
adres
Dorpsstraat 429190 Stekene

Info

Deze ladiesnight is het ideale excuus om samen met je vriendinnen of collega's te genieten van een leuke vrijdagavond.

Een zoektocht naar gezond én plezierig leidde tot deze show. Want natuuuurlijk willen we allemaal 'lekker' in ons vel zitten en 'bakken' energie hebben om elke dag van te tanken.
Maar hoe doe je dat en nog belangrijker hoe begin je eraan?
Met haar '50 – something' jaren op de teller en een master van gezondheids- en voedingscoach op zak loopt Martine, net zoals de meesten onder ons, nog regelmatig tegen zichzelf aan. Ze laat zien hoe ze zich staande houdt op dat slappe koord van een gezond leven leiden.

Zo legt ze uit wie er achter je cravings zitten en hoe je 'guilty pleasure's ' of 'goestingeskes' onder controle kan houden (of niet ...). Over hoe je stress kan gebruiken als een vriendje i.p.v. de vijand, wat je kan doen als je 's ochtends zonder sloten koffie écht niet uit je 'zombie' status geraakt en wat je moet doen als je in paskotjes altijd een zenuwinzinking nabij bent..
Martine neemt zichzelf niet TE serieus, er moet ruimte over blijven voor een 'pateeke' of een goed pakje friet. Er is ruimte voor humor, inzicht en zelfs een paar gezonde tips & trics.

ITS OKAY NOT TO LIKE ME...
NOT EVERYONE HAS GOOD TASTE.

Ter info: We stellen alles in het werk om de voorstelling coronaproof en op een aangename manier te laten doorgaan. Enkele dagen voor de voorstelling brengen we je op de hoogte van de recentste coronamaatregelen. Bij de annulatie van een voorstelling worden de tickets volledig terugbetaald.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP