Gemeente Stekene

Guy Verlinde trio - In Words

Deze informatie is niet meer actueel!
Tussen 2009 en 2019 bracht de Gentse blues & roots muzikant Guy Verlinde 11 albums uit. Op deze opmerkelijk vruchtbare periode blikt hij terug met het songtekstenboek IN WORDS, waarvoor hij de teksten van 50 nummers selecteerde die ook zonder de muziek overeind blijven. We kennen Guy Verlinde van zijn stevige stampende band The Mighty Gators, waarmee hij een graag geziene gast was op de ...

Wanneer

  • 26 september ’20 (za)
    van 20.00 u tot 21.30 u

Prijs

€ 5,00 (Basistarief: 5,00 €)

Locatie

naam
OC Gildenhuis
adres
Dorpsstraat 429190 Stekene

Info

Tussen 2009 en 2019 bracht de Gentse blues & roots muzikant Guy Verlinde 11 albums uit. Op deze opmerkelijk vruchtbare periode blikt hij terug met het songtekstenboek IN WORDS, waarvoor hij de teksten van 50 nummers selecteerde die ook zonder de muziek overeind blijven.

We kennen Guy Verlinde van zijn stevige stampende band The Mighty Gators, waarmee hij een graag geziene gast was op de Europese bluespodia. Maar de Gators zijn opgedoekt en Verlinde is een andere weg ingeslagen: die van de akoestische blues & roots met persoonlijke teksten.

Tijdens deze voorstelling brengt hij met Nils De Caster (viool, mandoline, lapsteel) en Oliver Vander Bauwede (harmonica, gitaar) eigen nummers.

Verwacht dromerige fingerpicking, akoestische slidegitaar, een harmonica en (f)luisterliedjes die je naar de keel grijpen!

Ter info: We stellen alles in het werk om de voorstelling coronaproof en op een aangename manier te laten doorgaan. Enkele dagen voor de voorstelling brengen we je op de hoogte van de recentste coronamaatregelen. Bij de annulatie van een voorstelling worden de tickets volledig terugbetaald.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP