Gemeente Stekene

Onmisbaar veraf Stekene

Deze informatie is niet meer actueel!
Beperk je nauwe contacten.' Het is één van de maatregelen tegen het coronavirus. Het project Onmisbaar veraf van Cultuurtuin WAAS overbrugt de fysieke afstand in woord en beeld. Tien verschillende illustraties en gedichten zijn vanaf 1 september op prominente plaatsen te zien in de tien Wase gemeenten. We leven in een tijd van mondmaskers, bubbels en social distancing. Samenleven is niet meer ...

Wanneer

  • 04 september ’20 (vr)
    -
    31 december ’20 (do)

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Locatie

naam
Bibliotheek Stekene
adres
Stadionstraat 519190 Stekene

Info

Beperk je nauwe contacten.' Het is één van de maatregelen tegen het coronavirus. Het project Onmisbaar veraf van Cultuurtuin WAAS overbrugt de fysieke afstand in woord en beeld. Tien verschillende illustraties en gedichten zijn vanaf 1 september op prominente plaatsen te zien in de tien Wase gemeenten.
We leven in een tijd van mondmaskers, bubbels en social distancing. Samenleven is niet meer wat het was. We missen en verlangen, aanvaarden of rebelleren. We zijn emotioneel geraakt.
Cultuurtuin WAAS koppelde 10 dichters en illustratoren aan elkaar en vroeg hen om creatief uiting te geven aan hoe we nu (moeten) samenleven. Vanaf 1 september worden de resultaten zichtbaar in alle Wase gemeenten. Elke gemeente toont een ander beeld op een andere manier. Als affiches in de gemeentelijke instellingen, als banner op een prominente plaats, soms tot voor het vensterraam van de bewoners.
Voor Stekene is het werk te zien van Norbert De Beule (tekst) en Jaco De Maesschalck (illustratie).

Volg het project vanaf 1 september op https://www.facebook.com/CultuurtuinWAAS

In samenwerking met Beveren, Kruibeke, Lokeren, Moerbeke, Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Stekene, Temse, Waasmunster en Zwijndrecht. Cultuurtuin WAAS werkt onder de vleugels van Interwaas.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP