Gemeente Stekene

Halfoogstkamp 2022

Wij verblijven op Camping Vlasaard, te midden van de velden en bossen, een gezellige middelgrote camping. Rondom de camping zijn er verschillende natuurgebieden te ontdekken met diverse fiets- en wandelroutes. Daarnaast organiseert de camping elk jaar tal van activiteiten en evenementen waaronder thema-activiteiten, bingo, en zo veel meer. Voor de kinderen is er een heus kinderanimatiepr...

Wanneer

  • 12 augustus ’22 (vr)
    van 13.00 u

Prijs

€ 245,00 (Leden - 245,00 euro)

Locatie

naam
Camping Vlasaard
adres
Heirweg 1439190 Stekene

Contact

Telefoon
0479880488
e-mail
verbeeck.jean@telenet.be

Info

Wij verblijven op Camping Vlasaard, te midden van de velden en bossen, een gezellige middelgrote camping. Rondom de camping zijn er verschillende natuurgebieden te ontdekken met diverse fiets- en wandelroutes. Daarnaast organiseert de camping elk jaar tal van activiteiten en evenementen waaronder thema-activiteiten, bingo, en zo veel meer. Voor de kinderen is er een heus kinderanimatieprogramma voorzien. Van midden juli tot midden augustus staat het animatieteam van Camping Vlasaard bijna elke dag klaar om alle kindjes van 5 tot en met 12 jaar een leuke dag te bezorgen. De kinderanimatie is mogelijk vanaf 10.00 uur tot 21.00 uur. De weekplanning is tijdens deze periode beschikbaar op het kantoor of via deze link. Tijdens de zomermaanden juli en augustus is de bar en het openluchtzwembad geopend bij aangenaam weer. Naast het grote zwembad is er ook nog een kinderzwembad voor de allerkleinsten. Relax in één van onze ligbedden of geniet van een verfrissend drankje, een lekkere cocktail of van een verse sangria aan onze zomerbar.
Prijs: Arrangementprijs: 265, 00 euro ;(alg. werkingskost INBEGREPEN  –  feestmaaltijd moederkesdag INBEGREPEN) en Sepkey: 10 + 10 euro INBEGREPEN. Langer blijven ? (na melding en bevestiging bij Jean) : U mag aan de dezelfde voorwaarden een week verlengen na het kamp. Wel tijdig laten weten aan Jean. Dagprijs: € 23 per nacht Werkingskost: Algemene werkingskost: Inbegrepen in Arrangementsprijs. Werkingskost supplement dagprijs: € 25 (eenmalig te betalen) Moederdag activiteit: Extra personen voor de activiteit is 12,50 euro p.p. en kids 8 euro (tot en met 11 jaar).  Voor kleinkinderen vragen wij 5 euro extra voor de moederdag activiteit per kind.      Opgelet: Er zijn maar 40 plaatsen beschikbaar + 5 in optie U mag aan de dezelfde voorwaarden een week verlengen na het kamp. Wel tijdig laten weten. Inschrijven vóór 18 juli 2022 bij Jean (zie contactpersoon onder), betaling in orde ten laatste op 28 juli 2022 op rekeningnummer BE46 0012 4685 1336.
foto: Pasar
Categorie
Kamp of vakantie
Categorie
Kamp of vakantie
Categorie
Kamp of vakantie

Organisatie

naam
Pasar Kampeerclub Stad En Rand
Alle activiteiten
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP