Gemeente Stekene

Cursus : Bloemen- en bomenmeditatie in het Stropersbos

Cursus: Bloemen- en bomenmeditatie door Veerle van Rattingen. Deze namiddag genieten we samen van deze prachtige omgeving en leren we de energie van bloemen en bomen die onze aandacht trekken te benutten en te integreren. Zo wordt heel ons lichaam gevuld met vitaliteit en vreugde. Op voorhand inschrijven. Samenkomst aan de ingang, recht tegenover de parking tussen Donckers en de viswinke...

Wanneer

  • 21 augustus ’22 (zo)
    van 14.00 u tot 15.30 u

Prijs

€ 14,00

Locatie

naam
Stropersbos
adres
Stropersstraat z/n9190 Stekene

Contact

Telefoon
03/ 225 0227
website
https://www.dekleinebron.be/index.php?page=detail&id=3822

Info

Cursus: Bloemen- en bomenmeditatie door Veerle van Rattingen.
Deze namiddag genieten we samen van deze prachtige omgeving en leren we de energie van bloemen en bomen die onze aandacht trekken te benutten en te integreren.
Zo wordt heel ons lichaam gevuld met vitaliteit en vreugde.
Op voorhand inschrijven.
Samenkomst aan de ingang, recht tegenover de parking tussen Donckers en de viswinkel (De Stropersstraat 73).


Veerle is leerkracht in een middelbare school. Daarnaast begeleidt ze met de hulp van honden en paarden(coachings) leerlingen met een laag zelfbeeld, faalangst of andere problemen thuis of op school.
Bij alle praktische oefeningen steunt ze hierbij op de onderlinge theorie van gedachtenkracht (dieren, maar ook mensen spiegelen onze eigen overtuigingen) en op leren lezen van de lichaamstaal van een dier.
Vandaar is de stap klein naar telepathisch communiceren met dieren, wat dezelfde manier is als contact leggen met om het even welk levend wezen of met overleden bekenden.
Over die gedachtenkracht geeft ze ook lezingen, en individueel begeleidt ze ook mensen naar het contact met een overleden dier of geliefde.
Daarnaast geeft ze (als oud-leerlinge van Ronald Van de Peppel) ook reiki- en healingsessies en auralezingen, zowel thuis als online.
Niet-leden: 14 euro en leden: 13 euro.
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP