Gemeente Stekene

Ladiesnight met Steven Goegebeur - UITVERKOCHT

Deze ladiesnight is het ideale excuus om samen met je vriendinnen of collega's te genieten van een leuke vrijdagavond. We ontvangen jullie graag vanaf 19.00 uur met een glaasje bubbels en hapjes. Steven Goegebeur heeft 4 soloshows op zijn palmares en is uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de comedywereld. Speciaal voor jou brengt hij het allerbeste uit ruim tien jaar comedy. Als Ste...

Wanneer

  • 29 september ’23 (vr)
    van 20.00 u tot 21.30 u

Prijs

€ 16,00

Locatie

naam
Amelberga
adres
Polenlaan 469190 Stekene

Contact

Telefoon
03 790 03 71
Telefoon
03 790 03 71
e-mail
cultuur@stekene.be
e-mail
cutluur@stekene.be
website
https://www.stekene.be

Info

Deze ladiesnight is het ideale excuus om samen met je vriendinnen of collega's te genieten van een leuke vrijdagavond. We ontvangen jullie graag vanaf 19.00 uur met een glaasje bubbels en hapjes.
Steven Goegebeur heeft 4 soloshows op zijn palmares en is uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de comedywereld. Speciaal voor jou brengt hij het allerbeste uit ruim tien jaar comedy. Als Steven Goegebeur het podium opstapt begint hij te stralen. Hij bekijkt de alledaagse wereld door zijn eigen, niet-alledaagse bril. Steven is een publieksspeler: interactie met de toeschouwers is voor hem vanzelfsprekend. Samen met het publiek maakt hij er keer op keer een onvergetelijke avond van. Zijn motto: 'Iedereen moet na mijn comedyshow opgelucht, vrolijk, blij en met pijnlijke buikspieren van het lachen naar huis gaan.' Volgens Steven zou een goede comedyshow door de ziekenkas moeten terugbetaald worden.
Van 19.00 uur tot 20.00 uur uur zijn er enkele randactiviteiten rond gezondheid. Deelnemers maken kans op een mooie prijs. Kom dus op tijd!
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP