Gemeente Stekene

De kracht van je gedachten | Interactieve lezing door Veerle Van Rattingen

Een interactieve lezing over het effect van woorden en gedachten die grotendeels gebaseerd is op drie auteurs: Louise Hay ('Je kunt je leven helen'), Masaru Emoto ('De boodschap van water') en Katie Byron ('Vier vragen die je leven veranderen') Via interactieve oefeningen leer je waarom gedachten en zelfs losse woorden zoveel invloed hebben op jezelf en je omgeving. Het is belangrijk ...

Wanneer

  • 04 oktober ’23 (wo)
    van 19.30 u tot 22.00 u

Prijs

Gratis

Locatie

naam
Bibliotheek Stekene
adres
Stadionstraat 519190 Stekene

Contact

Telefoon
03 790 03 74
Telefoon
037900374
e-mail
bibliotheek@stekene.be
e-mail
bibliotheek@stekene.be

Info

Een interactieve lezing over het effect van woorden en gedachten die grotendeels gebaseerd is op drie auteurs: Louise Hay ('Je kunt je leven helen'), Masaru Emoto ('De boodschap van water') en Katie Byron ('Vier vragen die je leven veranderen')


Via interactieve oefeningen leer je waarom gedachten en zelfs losse woorden zoveel invloed hebben op jezelf en je omgeving. Het is belangrijk om gedachten die vanzelf in je hoofd binnenspringen, te controleren en eventueel te veranderen.


Veerle Van Rattingen woont in Stekene en is deeltijds leerkracht secundair onderwijs in het Sint-Jorisinstituut te Bazel. In bijberoep begeleidt ze kinderen met faalangst of een laag zelfbeeld met de hulp van paarden en honden en de onderliggende theorie van “gedachtenkracht”. Rond dat laatste heeft ze nu een interactieve workshop voor volwassenen uitgewerkt. 


Lezing in het kader van de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid


Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP