Gemeente Stekene

Uitbater gezocht voor Het Zomerhuis

Gemeente Stekene zoekt een uitbater voor de nieuwe brasserie in Park Zomerhuis, die volgende zomer wordt geopend. De concessie zal ingaan op 1 juni 2020 voor een termijn van 18 jaar. Ga jij deze uitdaging aan?

Wil jij je kandidatuur indienen?

De concessie is onderhevig aan de Europese en Belgische publicatie- en bekendmakingsplicht via de daarvoor voorziene online platformen. Via deze link kan je de publicatie raadplegen.
De minimum concessievergoeding werd vastgesteld op 2 100 euro per maand. De vergoeding die de kandidaten voorstellen, is echter slechts één van de criteria. Ook je visie over de uitbatinghet concept en het businessplan worden in rekening gebracht. De aanbestedende overheid kiest de inschrijver wiens voorstel op basis van voormelde gunningscriteria de meeste punten krijgt.

Uiterste datum voor indiening van de offerte: 31 januari 2020 - 12 uur. De offertes mogen alleen verstuurd worden via de e-Tendering internetsite https://eten.publicprocurement.be/. Een elektronische indiening is vereist. Het versturen van een offerte per e-mail voldoet niet aan deze voorwaarden.
 

Wil je meer info over de concessie, neem dan contact op met team Beleids- en Organisatieopvolging via E info@stekene.be of T 03 790 02 11.


De nieuwe brasserie

Het horecagebouw bestaat onder andere uit een verbruikszaal van 228 m², een polyvalente ruimte die ook kan gebruikt worden als vergaderzaal van 84 m², een ruime keuken en afwasruimte, diverse bergingen, een koelcel, een diepvriescel en een sanitair blok. Er is een grote kelder en de absolute troef is het buitenterras van 266 m². Het grote terras geniet van maximaal zonlicht. De inplanting van nieuwe bomen zorgt ervoor dat er ook schaduwplekken worden voorzien.

In de concessie zit ook een conciërgewoning vervat op de eerste verdieping van het horecagebouw.

op 27 november 2019
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP