Gemeente Stekene

Kermisweekend

Zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019 leven jong en oud zich volledig uit! Want dat weekend pakken de foorkramers uit met een mix van attracties voor durfallen en iets rustigere attracties voor het hele gezin. Op zondag kan je - om eventueel van de kermisadrenaline te bekomen - de rommelmarkt bezoeken.

Familiedag

Op zaterdag 22 juni 2019 organiseren de foorkramers op het marktplein een familiedag met fikse kortingen en leuke acties op de kermis.

Rommelmarkt

Op het terrein ‘Parking Centrumzone’ vindt op zondag 23 juni van 9 tot 18 uur een rommelmarkt plaats. Wil je je inschrijven als standhouder? Meer info: E evenementen@stekene.be of T 03 790 03 76.

 

Verplaatste zaterdagmarkt

De wekelijkse zaterdagmarkt verhuist op zaterdagochtend 22 juni 2019 naar de Polenlaan. Centrumparking Tack is bereikbaar vanuit de Dorpsstraat. De Nieuwstraat is bereikbaar voor plaatselijk verkeer komende vanaf het kruispunt van de Polenlaan met Potaardestraat en Oost-Eindeken. De Polenlaan is van 5 tot 14 uur verkeersvrij tussen het kruispunt met de Stadionstraat en Kerkstraat en het kruispunt met de Nieuwstraat. Vanaf het kruispunt van de Potaardestraat met Oost-Eindeken wordt in beide richtingen plaatselijk verkeer toegelaten tot aan de Nieuwstraat.

op 13 april 2019
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP