Gemeente Stekene

Ontdek www.ikshopinstekene.be!

De gemeente Stekene lanceert het online platform www.ikshopinstekene.be waarop alle Stekense handelaars, horecazaken, bedrijven en marktkramers worden verzameld. Je doet er inspiratie op voor een geslaagde winkeluitstap of een heerlijk avondje uit!

Deze website, maar ook de hashtag #ikshopinstekene die al langer wordt gedeeld via sociale media, passen perfect in de citymarketingstrategie van onze gemeente. Stekene, met zijn gezellige, dynamische leefkernen, is een gezonde plek om te wonen, een toeristische ontdekplek en een gemeente waar altijd wat te beleven valt. Ook het knusse en bruisende handelscentrum is een belangrijke troef. De Stekenaar hoeft niet naar andere steden of gemeenten in de buurt… Integendeel, de vele handelszaken en de wekelijkse markt trekken zelfs vele toeristen en mensen uit de deelgemeenten aan om te shoppen in Stekene.

De website www.ikshopinstekene.be is onderverdeeld in zes categorieën. Je vindt er de handelszaken, horeca, marktkramers, bedrijven terug en leest er meer informatie over de Stekense cadeaubon en evenementen, zoals de laatavondshopping. Elke zaak heeft er zijn eigen pagina, waarop een foto, informatie over het aanbod, openingsuren en een link naar website en webwinkel staan.

Handelaars kunnen zich nog steeds aanmelden op www.stekene.be en nadien hun eigen plekje op ons platform beheren en updaten.
Een filmpje, waaraan meer dan 20 Stekense handelszaken meewerkten, roept via sociale media op om te surfen naar www.ikshopinstekene.be.

#ikshopinstekene-bon

Voor de start van de zomervakantie zal bij ieder Stekens gezin de #ikshopinstekene-bon in de
brievenbus vallen. Met deze bon wil het gemeentebestuur de koopkracht van de Stekense gezinnen versterken, en tegelijkertijd ook de lokale handelaars steunen.

Iedere inwoner krijgt een bedrag van 10 euro om te besteden bij een van de vele deelnemende handelszaken. Het saldo van deze #ikshopinStekene-bon kan over meerdere aankopen gespreid worden. De bon is geldig van 10 juli tot en met 10 oktober 2020.

Wie tevreden is over zijn of haar aankoop, kan dorpsgenoten inspireren door een bericht te posten op sociale media met de hashtag #ikshopinstekene.

op 19 juni 2020
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP