Gemeente Stekene

Tienerwerking zomer 2021: gedaan met vervelen - schrijf snel in!

De Tienerclub is een knotsgekke organisatie voor tieners van het eerste tot en met het derde middelbaar. Vier keer per week doen we allerlei leuke en (ont)spannende activiteiten. Een ideale manier om de zomervakantie in te vullen en nieuwe mensen te leren kennen. Schrijf je snel in!

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn er activiteiten in en rond Amelberga (Polenlaan 46), telkens van 13 tot 17 uur. Bovendien mag je op voorhand meebeslissen welke activiteit het wordt.

Inschrijven is verplicht en doe je vanaf woensdag 9 juni 2021 (9 uur) via het activiteitenloket. Voor de Tienerclub betaal je 2 euro per namiddag.

We organiseren deze zomervakantie ook een mix van coole uitstappen en toffe workshops. Wat dacht je van een uitstap naar Walibi of naar zee? 
De prijs van de uitstap hangt af van de soort activiteit. Hiervoor moet je ook op voorhand inschrijven via de webwinkel.

Waar en wanneer?

De Tienerclub start op maandag 5 juli en loopt tot en met vrijdag 27 augustus 2021. De Tienerclub vindt steeds plaats op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 13 tot 17 uur

Opgelet!

Neem niet deel aan de activiteiten als je symptomen van ziekte vertoont. 

Meer weten?

De folder met meer info vind je als bijlage terug. 

op 04 juni 2021
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP