Gemeente Stekene

Cultureel programma najaar 2021 - start ticketverkoop op 28 augustus!

Het culturele leven wordt nog steeds beïnvloed door het coronavirus … maar we doen er alles aan om je dit najaar van cultuur te laten genieten in een veilige omgeving. Nieuwsgiering naar het programma? Lees er hierna meer over.

Het culturele seizoen eindigde eind oktober vorig jaar op een abrupte manier. De wereld bleef weer even stil staan, onze culturele zalen bleven leeg. De weken en maanden nadien hadden we nog zoveel moois op de agenda staan, maar het heeft niet mogen zijn. Bijzonder jammer, maar uiteraard gaat de gezondheid voor.

Het einde van deze theaterstilte is in zicht. Op vrijdag 17 september 2021 vliegen we er weer in.

Het najaarsprogramma zal overvol zitten, met nieuwe parels en enkele uitgestelde voorstellingen van 2020 en het voorjaar 2021. Ook dit najaar staan interessante, verrassende, grappige en vooral ontspannende culturele voorstellingen en activiteiten op het menu.

We zullen er alles aan doen om je opnieuw van cultuur te laten genieten, misschien anders dan anders maar wel in een veilige omgeving. Uiteraard brengen we jullie meteen op de hoogte van mogelijke veranderingen.

Inschrijvingen

De ticketverkoop start op zaterdag 28 augustus 2021 om 9 uur.

Die dag zijn er enkel tickets verkrijgbaar via de webwinkel en bij de dienst Cultuur in het gemeentehuis (maak eerst een afspraak online of telefonisch via T 03 790 02 11). Vooraf reserveren is niet mogelijk.

Wachtlijst

Het aantal plaatsen per voorstelling is beperkt. Voor elke uitverkochte voorstelling leggen we een wachtlijst aan. Als er gereserveerde tickets niet worden betaald, komen deze plaatsen opnieuw vrij.

op 19 juni 2021
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP