Gemeente Stekene

Nieuw: participatieplatform samen.stekene.be

Het gemeentebestuur wil van Stekene een nog fijnere plek maken om te wonen, werken en winkelen en doet dat graag sámen met alle inwoners. Via het gloednieuwe participatieplatform samen.stekene.be kan je mee nadenken, feedback geven en stemmen, en zo bijdragen tot de beslissingen van de gemeente.

Op samen.stekene.be  kan je je stem geven, je mening formuleren of de stand van zaken en de genomen beslissingen van grotere projecten bekijken. De gemeente zal dit platform ook inzetten om enquêtes te lanceren, ideeën te vragen over een bepaald onderwerp, oproepen te plaatsen voor vrijwilligers en participatieprojecten van andere overheden te delen die interessant zijn voor de Stekenaar.

Ook, maar niet alleen, digitale participatie

We zetten met dit online platform in op vernieuwende participatievormen zoals digitale participatie. Maar samen.stekene.be is slechts één kanaal. Daarnaast kan elk project aangevuld worden met andere, niet-digitale participatiemogelijkheden. We willen participatie laagdrempelig organiseren, zodat zoveel mogelijk inwoners zich betrokken voelen. De Stekenaar mag ons dan ook blijven verwachten op heel veel andere plaatsen om te luisteren naar hun ideeën, meningen en voorstellen. Om werk te maken van Stekene als participatieve en bruisende gemeente blijven we ook intensief samenwerken met de adviesraden binnen onze gemeente.

Registreer je, participeer mee en win!
Geïnteresseerden kunnen zich registreren via hun e-mailadres, Google- of Facebookaccount en kunnen meteen daarna aan de slag op het platform.

Wie vóór 10 juni 2022 een account aanmaakt op samen.stekene.be, maakt kans op een Stekense cadeaubon van 20 euro. Het college van burgemeester en schepenen trekt drie winnaars uit de geregistreerden.

op 26 april 2022
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP