Gemeente Stekene

Tienerwerking zomer 2022: gedaan met vervelen!

De Tienerwerking is een knotsgekke organisatie, voor wie eens iets anders wil dan een doodgewone zomervakantie. We organiseren activiteiten en uitstappen voor tieners van het eerste tot en met derde middelbaar, met de nadruk op fun en met steeds voldoende uitdaging en inspraak. Schrijf je snel in!

Waar en wanneer?

De Tienerwerking start op maandag 4 juli en loopt tot en met vrijdag 26 augustus 2022

Elke maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn er activiteiten in en rond Amelberga (Polenlaan 46), telkens van 13 tot 17 uur. Bovendien mag je op voorhand meebeslissen welke activiteit het wordt.

Inschrijven kan vanaf dinsdag 7 juni 2022 om 9 uur via het activiteitenloket (webwinkel). Voor de gewone werking kan je ook nog de dag zelf ter plaatse inschrijven en dit voor 2 euro per namiddag.

We organiseren deze zomervakantie ook een mix van coole uitstappen en toffe workshops. Wat dacht je van een uitstap naar Walibi, een workshop lasershooten of instagramfotografie? 
De prijs van de uitstap hangt af van de soort activiteit. Hiervoor moet je ook op voorhand inschrijven via het activiteitenloket (webwinkel).

 

Meer weten?

De folder met meer info vind je als bijlage terug. 

op 02 juni 2022
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP