Gemeente Stekene

Wase Wandelbox. Wandelen voor iedereen!

De Wase gemeenten en Logo Waasland vzw hebben een Wase Wandelbox samengesteld. Deze bundelt een reeks van korte en langere wandelingen voor jong en oud in verschillende gemeenten langs toffe bezienswaardigheden en prachtige natuur.
 

Deze Wase Wandelbox bevat 14 wandelingen: telkens twee in Beveren, Hamme, Kruibeke, Sint-Niklaas, Stekene, Temse en Waasmunster.

Er zitten 7 korte wandelingen in van ongeveer 3.000 stappen (± 2 à 3 km) die toegankelijk zijn voor iedereen. Dus ook voor personen in een rolstoel, met een kinderwagen, personen die minder goed ter been zijn….

Daarnaast zijn er 7 langere routes van ongeveer 10.000 stappen (± 7 km) waar je de mooie natuur van het Waasland ontdekt.

Elke wandelkaart heeft een ideaal zakformaat (A6) en plooit open tot een A3 voor optimale leesbaarheid.

Doe je dit liever aan de hand van een digitale kaart? Geen probleem. Op elke wandelkaart staat een QR-code die leidt naar de digitale route voor wie liever met een smartphone op stap gaat.

Ook rustpunten, picknickplaatsen en speeltuinen zijn aangeduid op de kaarten, zo kan je gemakkelijk een tussenstop voorzien.

Deze wandelingen zijn ideaal voor natuurliefhebbers en iedereen die wil ontstressen en ontspannen. Aarzel dus niet om met de 10 000 stappenroutes uit deze wandelbox, de prachtige natuur in onze streek te verkennen.

De Wase Wandelbox is te koop bij het Infopunt Toerisme, Dorpsstraat 3 en kost 9 euro per box.
op 10 juni 2022
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP