Gemeente Stekene

WAAHZ! magazine voor cultuur en erfgoed in het Waasland

WAAHZ! is een gloednieuw magazine van Wase bodem. Het magazine wil je verbazen over de vele culturele must-sees en erfgoedparels in het Waasland.

WAAHZ! voedt de goesting om in het culturele landschap te duiken via verhalen van bijzondere Waaslanders. Zo volg je in het eerste nummer het parcours van fotograaf Mous Lamrabat, verklapt Karima haar recept voor Marokkaans-Lokerse erwtensoep ‘bissara’, lees je alles over de BitByBit-circusvoorstelling, wandelen we langs BAKEN in Beveren, en krijg je een gedicht cadeau voor aan je raam.

Het gratis blad verschijnt 3 keer per jaar. Het eerste nummer ligt vanaf midden december in alle cultuurcentra, bibliotheken en infopunten van het Waasland.

In Stekene kan je een exemplaar vinden op volgende locaties: het gemeentehuis, Toeristisch infopunt, Toeristisch infopunt Zomerhuis, Bibliotheek, De Sportstek, Huis van het Kind, Academie Amelberga, OC Gildenhuis, OC De Statie, OC d’Oude School, OC Boudelo en OC Koningshei.

WAAHZ! is een initiatief van Cultuurtuin WAAS, Erfgoedcel Waasland en Interwaas i.s.m. de lokale besturen Beveren, Kruibeke, Lokeren, Moerbeke, Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Stekene, Temse, Waasmunster en Zwijndrecht.

Meer info kan je ook altijd vinden op de website van Cultuurtuin WAAS.

op 16 december 2022
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP