Gemeente Stekene

Fototentoonstelling Claudine Verhaegen in De Sportstek

Van 1 januari tot en met 30 april 2023 exposeert Claudine Verhaegen in de middengang van De Sportstek. Benieuwd naar haar werk? Breng dan zeker een bezoekje aan haar tentoonstelling tijdens de openingsuren van De Sportstek.

Claudine Verhaegen werd geboren in Eksaarde op 25 oktober 1945. Ze begon haar loopbaan als kleuterleidster in 1966 in de centrum school in Stekene. Later gaf ze les in 'de drie beuken' in de Hellestraat. Ze volgde les aan d'Academie Beeld optie schilderkunst, vestingsplaats Stekene.

Het canvas van een schilderij heeft een beperkte, afgebakende oppervlakte, maar een oneindigheid naar invulling toe. Ook de keuze van een abstracte beeldtaal geeft alle vrijheid naar vormgeving en kleurcombinaties.

Claudine toont schilderijen waar het beeldverhaal ontstaat vanuit haar eigen interesses en haar directe omgeving. Het is uiteindelijk de taal van de verf in al zijn facetten en mogelijkheden die overblijft.

Ben je benieuwd naar de werken van Claudine?

Wij nodigen je uit om van 1 januari tot en met 30 april 2023 kennis te komen maken met haar werk in De Sportstek, Nieuwstraat 60d in Stekene.

Dit kan tijdens de openingsuren van De Sportstek:

  • maandag tot vrijdag van 8.30 tot 23 uur
  • zaterdag van 8.30 tot 14 uur
  • zondag van 8.30 tot 12.30 uur

Zaterdag- en zondagnamiddag enkel open bij competities of evenementen.
Gesloten op feestdagen.


Prijs: gratis


Meer info?

Wens je meer info, neem dan contact op met dienst Cultuur via T 03 790 03 72 of E cultuur@stekene.be.

In bijlage kan je ook de flyer van de tentoonstelling terug vinden.

 

OPROEP

De middengang van De Sportstek staat open voor tijdelijke tentoonstellingen. Ben jij een creatieveling, en op zoek naar een plaats om te exposeren? Of ken je iemand die zijn kunstwerken wil tentoonstellen aan het publiek? Meer info vind je hier of bij de dienst Cultuur in het gemeentehuis.  

op 28 december 2022
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP