Gemeente Stekene

Burgerbevraging Gemeente-Stadsmonitor binnenkort in jouw brievenbus?

Waaraan hecht jij belang in onze gemeente? Ben je tevreden over de voorzieningen? Kan je er veilig fietsen? Zijn er genoeg activiteiten? … Voor elk bestuur is het belangrijk om te weten wat je denkt over jouw gemeente of stad.
 
Burgerbevraging Gemeente-Stadsmonitor

Vanaf 22 maart tot eind juni 2023 bevraagt het Agentschap Binnenlands Bestuur, in samenwerking met Statistiek Vlaanderen, in elke Vlaamse gemeente en stad een representatieve groep inwoners tussen 17 en 85 jaar.

Deze grootschalige burgerbevraging Gemeente-Stadsmonitor is een unieke survey die in elke Vlaamse gemeente en stad op wetenschappelijke wijze georganiseerd wordt. Ze peilt naar de tevredenheid, de participatie en het gedrag van burgers over heel uiteenlopende thema’s.

Krijg je een brief hiervoor in de bus? Dan wordt jouw medewerking aan deze burgerbevraging zeer op prijs gesteld. Je medewerking is geheel vrijwillig, maar wel van groot belang. De waarde van de resultaten hangt immers af van het aantal personen die de vragenlijst invullen. Bovendien krijg je met deze bevraging de kans om je mening te geven over de thema’s die in jouw gemeente of stad belangrijk zijn. Met de resultaten van de bevraging wil ABB elk lokaal bestuur in Vlaanderen ondersteunen om betere beleidsbeslissingen te nemen.

Om je te bedanken, maak je kans op een geschenkbon van 12 euro als je de vragenlijst volledig invult.

Vlaanderen respecteert de privacy van elke burger. ABB maakt alleen analyses op gemeentelijk niveau en werkt volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

 
Meer info

Klik hier voor meer uitleg over de burgerbevraging. Op deze website kan je bovendien ook de resultaten van de vorige bevraging raadplegen.

op 14 maart 2023
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP