Gemeente Stekene

Start asfalteringswerken Boudelowijk vanaf 20 maart 2023

Op 20 maart 2023 starten de voorbereidende werken (affrezen wegdek) voor het nieuwe asfaltwegdek in de Boudelowijk. De aanleg van de nieuwe asfalt-toplaag is gepland op 21 maart, onder voorbehoud van goede weersomstandigheden.
Boudelowijk

Maandag 20 maart

  • vanaf 7 uur - affrezen asfaltwegdek (4cm diep)

Dinsdag 21 maart

  • vanaf 7 uur - aanleggen nieuwe slijtlaag in asfalt (4cm dik).
    Het aanleggen van de nieuwe slijtlaag in asfalt is afhankelijk van de weersomstandigheden. Deze werken worden bij regenweer niet uitgevoerd.

Van zodra de kleefvernis is aangebracht, kort voor de aanleg van het asfalt, mag je hier best niet meer over rijden of stappen. Kleefvernis kleeft aan banden en schoeisel en geeft onuitwisbare vlekken op verhardingen (vloeren, voetpaden, opritten, …).

De asfaltwerken starten in de Boudelostraat ter hoogte van het kruispunt met de Brugse Heirweg en schuiven stelselmatig op richting Koebrugstraat.

Het vers aangelegde asfalt mag niet betreden of overreden worden tot afkoeling van het asfalt, minimum 6 uur na de aanleg ervan.

De volgende dag stellen we de straat opnieuw open voor alle verkeer.

In de werkzone geldt een parkeerverbod op de openbare weg. Tijdens het asfalteren vragen wij om buiten de werkzone te parkeren.

In bijlage vind je de bewonersbrief.

op 16 maart 2023
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP