Gemeente Stekene

Tentoonstelling Adi Verbeke in het Kastelenhof

Vanaf 3 juni tot en met 7 juni exposeert kunstenaar Adi Verbeke in het koetshuis van het Kastelenhof. Benieuwd naar zijn werk? Bezoek dan zeker zijn tentoonstelling 'Een vrouw om U tegen te zeggen'. De toegang is gratis.

Adi Verbeke is al meer dan 25 jaar gekend om zijn unieke bewerkingen van marmer en brons, geïnspireerd door het vrouwelijke element. De beelden zijn zowel figuratief als abstract.

Hij slaagt er telkens weer in, na een geduldig en arbeidsintensief proces, de perfecte vorm in een spel van gespannen lijnen te distilleren. Geduld, beheersing en voeling met het materiaal zijn sleutelwoorden om aan de steen de typische glans te geven. De natuur geeft zich in al haar pracht.

Adi werkt met een scala aan steensoorten met elk hun karakteristieke oppervlakken en kleurstellingen, hetgeen bijdraagt aan de beoogde expressie.

Ben je benieuwd naar de werken van Adi?

Wij nodigen je uit de tentoonstelling te komen bekijken van 3 juni tot en met 7 juni 2023 in het Koetshuis van het Kastelenhof, Bormte 108 in Stekene, telkens van 14 tot 18 uur.

De kunstenaar is aanwezig om alle geïnteresseerde bezoekers hartelijk te verwelkomen.

Prijs: gratis

Meer info?

Wens je meer info, neem dan contact op met dienst Cultuur via T 03 790 03 71 of E cultuur@stekene.be.

In bijlage kan je ook de flyer van de tentoonstelling terug vinden.

op 11 mei 2023
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP