Gemeente Stekene

Help je mee ons netwerk aan trage wegen te verbeteren?

Kom dan zeker op maandag 22 mei om 20 uur naar OC Gildenhuis voor onze participatiesessie. We luisteren er graag naar jouw ideeën, opmerkingen, suggesties en aandachtspunten. Verhinderd? Deel dan online je ideeën via samen.stekene.be.
Trage wegen

Het fietspad op de oude spoorweg, een bospad, een doorsteekje in een verkaveling of het wandelpad langs de Stekense vaart ... allemaal trage wegen waar voetgangers en fietsers zich thuis voelen.

Tijdens de Trage Wegen Trackdown in mei 2022 werden alle veranderingen ten opzichte van de trage wegen-inventaris uit 2011, in kaart gebracht. Er waren dan ook heel wat nieuwe paadjes bijgekomen, maar er werden ook wegen afgesloten. 

Die vernieuwde inventaris vormt nu de basis voor een nieuw beleidsplan, met daarin een wensbeeld, afwegingskader en een overzicht van toekomstige acties. Vooraleer dit plan definitief kan worden goedgekeurd, loopt er van 25 mei tot en met 23 juni 2023 een openbaar onderzoek. 

Laat maar weten!

We nodigen jou uit voor een participatiesessie op maandagavond 22 mei om 20 uur in OC Gildenhuis en luisteren er graag naar jouw opmerkingen, suggesties en aandachtspunten. 

Deel vanaf 23 mei ook online je ideeën met ons via samen.stekene.be en geef het nieuwe beleidskader en actieplan Trage Wegen mee vorm. 

Alle info via samen.stekene.be
op 21 mei 2023
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP