Gemeente Stekene

Zomerse fietszoektocht Tour Elentrik

Van 1 juli tot en met 30 september 2023 kan je onze kleurrijke, kunstige nutsvoorzieningskastjes ontdekken tijdens onze fietszoektocht Tour Elentrik - 37 km speuren voor volwassenen. Ook voor kinderen hebben we een toffe en creatieve speurtocht uitgestippeld in de dorpskern van Stekene.
 
Fietszoektocht voor volwassenen

19 grijze nutsvoorzieningskasten werden met een laagje kunst omgetoverd tot unieke kleurrijke pareltjes door lokale en professionele kunstenaars.

Vertrek vanop het marktplein en volg de uitgestippelde route van 37 km. Onderweg bestudeer je elk kunstwerk tot in de kleinste details en zoek je welk nummer op de flyer bij welke kast hoort.

Noteer de nummers van de detailfoto's in de volgorde dat je ze tegenkomt op de route en breng je ingevulde antwoordformulier ten laatste op 30 september 2023 binnen bij het Infopunt Toerisme. Misschien win je wel één van de vier Stekense cadeaubonnen ter waarde van 25 euro.

In de bijlage kan je het plannetje van de route en het antwoordformulier terugvinden.

 
Speurtocht voor kinderen

Doe je mee aan een zoektocht in de dorpskern van Stekene?

Let goed op en ontdek waar je de vier beschilderde elektriciteitskasten kan bestuderen en bewonderen. Elke kunstenaar heeft een eigen verhaal verteld met als inspiratiethema 'van nature actief'.

Verras jij ons met een mooie persoonlijke creatie van deze kastjes? Haal je kleurpotloden en stiften uit de kast en maak jouw allermooiste kunstwerk.

Op de achterkant van de schatkaart in bijlage is er plaats voor vier verschillende tekeningen, één voor elke gevonden elektriciteitskast. We helpen je al een eindje op weg door van elke kast één detail van de afbeelding prijs te geven. De rest is aan jou!

Breng je kunstwerkje ten laatste op 30 september 2023 naar het Infopunt Toerisme en wij geven het een zichtbare ereplaats.

op 15 juni 2023
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP