Gemeente Stekene

Neem deel aan de marktactie in september!

Ga in september naar de zaterdagmarkt, verzamel stempels en win een Stekense cadeaubon of een fiets!

Onze marktkramers staan elke zaterdagvoormiddag voor je klaar om je vriendelijk en professioneel te bedienen. Van de aperitiefhapjes tot het dessert, een modieus kledingstuk of een mooi boeket: het assortiment is uitgebreid en je kan bovendien gratis parkeren in het centrum van onze gezellige gemeente.

Doe mee en maak kans op een mooie prijs!

Ga in september naar de zaterdagmarkt en win een Stekense cadeaubon t.w.v. 20 euro, of zelfs een fiets! Voor elke aankoop op de markt tussen zaterdag 2 september en zaterdag 30 september 2023, ontvang je een stempel op je stempelkaart. Stempelkaarten krijg je bij de marktkramers. 

Heb je een volle stempelkaart? Deponeer ze dan ten laatste op 30 september 2023 in de spaardoos op de markt bij het bushokje (hoek Polenlaan-Kerkstraat) en maak kans op een leuke prijs. Hoe meer (volle) stempelkaarten je indient, hoe groter je kansen.

Info: dienst Ondernemen - T 03 790 02 11 - E info@stekene.be  

Deze actie is een organisatie van de gemeente samen met de Nationale Vrije Marktkramersvereniging en de Wase Marktkramersvereniging.

#ikshopinstekene

Wil je graag meer te weten komen over onze andere lokale evenementen of onze lokale ondernemers? Neem dan zeker een kijkje op www.ikshopinstekene.be.

op 24 augustus 2023
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP