Gemeente Stekene

Openbaar onderzoek Regionaal Mobiliteitsplan Vervoerregio Waasland

Hoe zal het verkeer er in de nabije toekomst uitzien in het Waasland? Hoog tijd om hierover na te denken. Vervoerregio Waasland kent graag jouw mening hierover via een openbaar onderzoek over het voorlopig ontwerp Regionaal Mobiliteitsplan. Dit loopt van 4 september t.e.m. 2 november 2023.

De manier waarop we ons verplaatsen verandert. Zo worden fietsen groter, sterker en sneller. Steeds meer auto's zijn elektrisch, goederenvervoer zoekt nieuwe wegen en het aantal bestelwagens groeit. Tegelijk wordt de ruimte schaarser en brengt het klimaat zorgen met zich mee. De rust, veiligheid en gezondheid van de burger zijn eveneens van groot belang. Onze mobiliteit moet zich klaarmaken voor de toekomst, ook in het Waasland.

Daarom maakt Vervoerregio Waasland een regionaal mobiliteitsplan. Maar voor dit plan in zijn definitieve plooi valt, willen ze graag jouw mening kennen.

 
Het voorlopig Ontwerp Regionaal Mobiliteitsplan inkijken en opmerkingen indienen

Tijdens het openbaar onderzoek dat loopt van 4 september t.e.m. 2 november 2023, kan je het regionaal mobiliteitsplan inkijken en, indien gewenst, opmerkingen indienen.

Meer info over het openbaar onderzoek

Deel je mening over het ontwerp mobiliteitsplan via samen.stekene.be

 
Wil je meepraten over het Regionaal Mobiliteitsplan?

Schrijf je dan in voor het online infomoment op dinsdag 10 oktober (19.30 uur) via www.vervoerregiowaasland.be 

 
 
op 22 augustus 2023
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP