Gemeente Stekene

Is je woning klaar voor de toekomst?

Bij elke renovatie zijn er heel wat beslissingen te nemen. De renovatieadviseur van Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen helpt je hier graag mee. Op 24 oktober 2023 organiseren we ook een infoavond rond renoveren en geeft Fluvius een energiefitsessie over o.a. snelle energiebesparing.
 
Renovatieadvies via Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen
Iedereen die ooit een huis gerenoveerd heeft, weet het: er zijn een heleboel moeilijke beslissingen te nemen. Hoe maak je je woning energiezuinig? Is zonne-energie iets voor mij? Dak en gevels isoleren, zit er asbest in mijn huis, …
 
Door van bij het begin van het proces vooruit te kijken realiseer je stapje voor stapje je droomhuis.
 
De renovatieadviseur van het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen helpt je verbouwing op een duurzame manier aan te pakken. De adviseur spreekt met jou af op de werf of via een online of telefoongesprek. Zo krijg je advies dat perfect op maat, gemakkelijk, objectief en betrouwbaar is.
 
Anderhalf uur renovatieadvies is volledig gratis.
 
Infoavond renovatie- en klimaatadvies + energiefitsessie
Tijdens een infoavond op dinsdag 24 oktober om 19.30 uur in OC De Statie (Spoorwegwegel 1) in Stekene krijg je ook heel wat info over renovatiemogelijkheden, asbest, ... en Fluvius vertelt je er tijdens een Energiefitsessie alles over energieverbruik, de digitale meter en het capaciteitstarief, zodat je een klare kijk krijgt op wat de toekomst op vlak van energie in petto heeft.
 
Inschrijven
op 19 september 2023
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP