Gemeente Stekene

Tentoonstelling Sikufoto in De Sportstek

Van 1 januari tot en met 30 april 2024 exposeert fotoclub Sikufoto in de middengang van De Sportstek. Benieuwd naar hun werk? Breng dan zeker een bezoekje aan de tentoonstelling tijdens de openingsuren van De Sportstek.

Fotoclub Sikufoto werd opgericht in 2007 en ontstond uit de cultuurcommissie van de vzw Vriendenkring Sidmar. Het hoofddoel is leren uit ervaring, dus van elkaar en aan elkaar. We willen dan ook niet de beste, maar wel de warmste fotoclub van de omgeving zijn.

Van bij het begin was het duidelijk dat dit een schot in de roos was. Nu, een aantal jaren later, bereiken we per sessie nog steeds een 20-tal enthousiastelingen die bereid zijn om de groep iets bij te leren en/of om te leren van anderen.

We gaan geregeld op uitstap, zowel in de natuur als in onze steden. Ieder jaar proberen we ook tentoon te stellen op een aantal plaatsen. Onder andere in onze thuishaven, het Cultuurcentrum Safarken in Wachtebeke, waar ook onze maandelijkse workshops doorgaan.Ben je benieuwd naar de werken van fotoclub Sikufoto?

Wij nodigen je uit om van 1 januari tot en met 30 april 2024 kennis te komen maken in De Sportstek, Nieuwstraat 60d in Stekene.

Dit kan tijdens de openingsuren van De Sportstek:

  • maandag tot vrijdag van 8.30 tot 23 uur
  • zaterdag van 8.30 tot 14 uur
  • zondag van 8.30 tot 12.30 uur

Zaterdag- en zondagnamiddag enkel open bij competities of evenementen.
Gesloten op feestdagen.


Prijs: gratis


Meer info?

Wens je meer info, neem dan contact op met dienst Cultuur via T 03 790 03 72 of E cultuur@stekene.be.

In bijlage kan je ook de flyer van de tentoonstelling terug vinden.

 

OPROEP

De middengang van De Sportstek staat open voor tijdelijke tentoonstellingen. Ben jij een creatieveling, en op zoek naar een plaats om te exposeren? Of ken je iemand die zijn kunstwerken wil tentoonstellen aan het publiek? Meer info vind je hier of bij de dienst Cultuur in het gemeentehuis.  

op 18 december 2023
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP