Gemeente Stekene

April = Maand van de Markt

Hou jij ook zo van onze gezellige zaterdagmarkt? In april zetten we de markt extra in de kijker tijdens de Maand van de Markt. Doe je boodschappen bij onze marktkramers en maak kans op een mooie prijs!

In april 2024 zetten we de wekelijkse markt, de marktkramers en het marktgebeuren nóg meer in de kijker met de Maand van de Markt.

De laatste zaterdag van de maand, op 27 april, verzorgt marktzanger Patrick Clabau een optreden op het marktplein. Zo blazen we een verdwenen traditie op onze wekelijkse marktdag nieuw leven in. 

 

Neem deel ...

Per aankoop op de markt ontvang je een deelnamekaart van onze marktkramers. Vul op de achterkant hiervan je gegevens in en deponeer je ingevulde kaart in onze wedstrijd-brievenbus. Deze bus kan je vinden aan het bushokje op de hoek van de Polenlaan met de Kerkstraat.

 

... en maak kans op een mooie prijs!

  • Hoofdprijs = Stekense cadeaubonnen ter waarde van 200 euro
  • 15 cadeaubonnen van elk 20 euro
  • Verrassingscadeaus geschonken door de deelnemende marktkramers

De winnaars worden geloot in het college van burgemeester en schepenen van 6 mei 2024.

Ben je bij de gelukkigen? Dan verwittigen we je zo snel mogelijk over wanneer je je prijs kan ophalen aan een gemeentelijk standje op de markt.

Ook wordt er één kaart getrokken die meegaat in de provinciale loting waarbij je kans maakt op een mooie prijs van de provincie Oost-Vlaanderen (een weekendje weg in Oost-Vlaanderen of een etentje bij een ambassadeur van Lekker Oost-Vlaams)

 

#ikshopinstekene

Wil je graag meer weten over onze andere lokale evenementen of onze lokale ondernemers? Neem dan zeker even een kijkje op www.ikshopinstekene.be. Je vindt er ook een overzicht van de marktkramers. 

op 20 maart 2024
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP