Gemeente Stekene

Zomervakantie 2024 - jeugdprogramma 'Stekene zomert'

Kijk jij al uit naar de grote vakantie? En weet je al wat je met die zalige extra tijd gaat doen? In Stekene valt alvast weer heel wat te beleven deze zomer!

Ook dit jaar vullen we je zomervakantie met keitoffe zomersportkampen, zowel voor kleuters als lagere schoolbengels, en zorgt speelpleinwerking Riebedebie voor tonnen amusement op het plein zelf, maar ook met megacoole workshops, een Dino-, Bounce- en STEM-kamp.

De zomerbrochure met meer info wordt verdeeld via de Stekense scholen en vind je hier ook als bijlage terug.

Speelpleinwerking Riebedebie

Wanneer? Van maandag 1 juli t.e.m. vrijdag 23 augustus 2024. Er is geen werking op donderdag 11 juli en donderdag 15 augustus 2024.
Waar? Speelpleinwerking Riebedebie, Nieuwstraat 60 d, Stekene
Wie? Kleuters vanaf 3 jaar tot en met 6 jaar kunnen inschrijven voor de kleuterwerking.  Ze moeten zindelijk zijn en een zekere graad van zelfstandigheid hebben. Kinderen van de lagere school (schooljaar 2023-2024) kunnen inschrijven voor de kinderwerking.

Sportkampen

Wie in juli en augustus liever de sportieve toer op gaat, kan zich uitleven op één van de sportkampen in De Sportstek of in de sporthal van Kemzeke. Check het aanbod voor kleuters en lagere schoolkinderen op pagina 8 t.e.m. 13 van de zomerbrochure. 

Zomerkampen

Op pagina 19 t.e.m. 22 vind je alle info over het Dinokamp (kleuters), het Bouncekamp (lagere schoolkinderen), het STEM-kamp (kleuters + lagere school) en de workshops voor verschillende leeftijden. 

 

Deadlines inschrijvingen

Wil je graag deelnemen aan één of meerdere van deze supertoffe zomeractiviteiten?

Schrijf je dan snel in via de webwinkel (activiteitenloket).

Inschrijven kan voor inwoners van Stekene vanaf woensdag 1 mei 2024 om 19 uur.
Wie niet in Stekene woont, kan inschrijven vanaf woensdag 8 mei 2024 om 19 uur.

 
Hoe schrijf je online in?

Is het de eerste keer dat je je kind(eren) wil inschrijven of weet je niet goed meer hoe je dit nu weer doet? Bekijk dan zeker de brochure in bijlage. Vanaf pagina 3 wordt stap voor stap uitgelegd hoe je voor de verschillende activiteiten kan inschrijven.

Geraak je er toch niet aan uit of ondervind je problemen bij het inschrijven? Neem dan contact op met de Jeugd- of Sportdienst.

 
op 27 maart 2024
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP