Gemeente Stekene

Bespaar een ton - groepsaankoop regentonnen

Is het dak van je huis of tuinhuis nog niet aangesloten op een regenput? Dan is een regenton een goed idee! Het opgevangen water kan je hergebruiken en zo bespaar je een ton water op je waterfactuur! Via een groepsaankoop kan je je regenton nu bovendien extra voordelig aankopen.

Het opgevangen water kan je bijvoorbeeld gebruiken voor jouw (kamer)planten, om de auto of ramen te wassen, ... Zo bespaar jij een ton water op je waterfactuur! Bovendien zijn opvang en infiltratie in de bodem ook nog eens goed voor de natuur. 

 
Groepsaankoop regentonnen

In samenwerking met Waasland Klimaatland organiseert gemeente Stekene een groepsaankoop regentonnen. Na een eerste succesvolle editie, kan je tijdens deze tweede editie opnieuw aan een voordelig tarief kwaliteitsvolle regentonnen en toebehoren aankopen. Je kan een ton bestellen van 13 mei tot 23 juni 2024. 

Er is keuze uit 3 modellen tonnen (210, 350 of 650 liter). Bijkomend kan je ook enkele toebehoren bestellen zoals een vulautomaat om je ton efficiënt te vullen, een messing kraantje en een verbindingsstuk.

Je kan ervoor kiezen om de producten te laten leveren en installeren of je kan zelf komen afhalen. 

Klik hier voor meer informatie of om een ton te bestellen.

Vragen of opmerkingen? Neem contact op met regentonnen@interwaas.be 

op 03 mei 2024
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP