Gemeente Stekene

Jobbeurs

Ben je op zoek naar nieuw personeel? Neem dan deel aan de zesde grensoverschrijdende jobbeurs op dinsdag 19 maart 2019 van 12 tot 16 uur in het Freethielstadion, Stadionplein 1 in Beveren. Schrijf je snel in.

Schrijf je in (voor 5 maart 2019) via www.egtslinieland.eu/nl/jobbeurs. De plaatsen zijn beperkt. Na inschrijving ontvang je alle praktische informatie. In het kader van je deelname aan de jobbeurs maak je jouw vacatures kenbaar via http://bit.ly/VDAB_vacaturemelding.

Belgische en Nederlandse werkzoekenden maken op een ongedwongen en laagdrempelige manier kennis met je bedrijf en de vacatures die je aanbiedt. Er wordt extra aandacht besteed aan de juiste match tussen de aangeboden vacatures op de jobbeurs en de beschikbare profielen op de arbeidsmarkt. Er worden ook diverse workshops georganiseerd rond het werken in de grensstreek.

De jobbeurs is een organisatie van de EGTS Linieland van Waas en Hulst in samenwerking met VDAB, Waasland-Beveren, Maatschappij Linkerscheldeoever, Interwaas, Eures Scheldemond, UWV, Werkservicepunt Zeeuws-Vlaanderen en GTI Beveren en wordt ondersteund door de gemeentebesturen Beveren, Hulst, Sint-Gillis-Waas en Stekene.

 

Meer info

EGTS Linieland van Waas en Hulst
T +32 (0)3 727 17 18
E info@egtslinieland.eu
www.egtslinieland.eu

 

op 04 februari 2019
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP