Gemeente Stekene

Fun @ de Tienerclub!

De Tienerclub is een knotsgekke organisatie voor tieners van het eerste tot en met het derde middelbaar. Vier keer per week doen we allerlei leuke en (ont)spannende activiteiten. Een ideale manier om de zomervakantie in te vullen en nieuwe mensen te leren kennen. Schrijf je snel in!

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn er activiteiten in en rond jeugdhuis De Cramme, telkens van 13 tot 17 uur. Bovendien mag je op voorhand meebeslissen welke activiteit het wordt. Inschrijven hiervoor kan ook de dag zelf in het jeugdhuis en dit voor 1,50 euro per namiddag.

We organiseren ook een mix van coole uitstappen doorheen de zomervakantie. Wat dacht je van een uitstap naar de Efteling of een Escape Room?
De prijs van de uitstap hangt af van de soort activiteit. Hiervoor moet je wel op voorhand inschrijven via de webwinkel van www.stekene.be of bij de Jeugddienst.

WAAR EN WANNEER?

De Tienerclub start vanaf maandag 2 juli en loopt tot en met vrijdag 24 augustus 2017. De Tienerclub vindt steeds plaats op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 13 tot 17 uur.

MEER WETEN?

De brochure met meer info en het activiteitenprogramma wordt verdeeld in de Stekense scholen en kan je hier ook als bijlage terugvinden.

Inschrijven kan via de webwinkel of bij de Jeugddienst in het sportcentrum.

op 29 mei 2018
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP