Gemeente Stekene

Fun @ de Tienerclub!

De Tienerclub is een knotsgekke organisatie voor tieners van het eerste tot en met het vierde middelbaar. Drie keer per week doen we allerlei leuke en (ont)spannende activiteiten. Een ideale manier om de zomervakantie in te vullen en nieuwe mensen te leren kennen. Schrijf je snel in!

Twee enthousiaste animatoren staan in voor het programma en de begeleiding. Uiteraard luisteren we ook naar de inbreng van de tieners. Een vlottentocht, een zwempartij, graffiti spuiten, op schattenjacht met de gps of gewoon relaxen in de zon? Het kan allemaal!

WAAR EN WANNEER?

De Tienerclub start vanaf maandag 3 juli en loopt tot en met donderdag 24 augustus 2017. De Tienerclub vindt steeds plaats op maandag, dinsdag en donderdag van 13 tot 17 uur. Het programma is niet-bindend en kan elk moment gewijzigd worden. Dit communiceren we steeds op voorhand. Er is geen Tienerclub op dinsdag 11 juli en dinsdag 15 augustus 2017. 

MEER WETEN?

De brochure met meer info en het activiteitenprogramma wordt verdeeld in de Stekense scholen en kan je hier ook als bijlage terugvinden.

Inschrijven kan via het activiteitenloket of bij de Jeugddienst in het sportcentrum.

op 02 juni 2017
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP