Gemeente Stekene

Hoe wil jij dat onze dorpskern eruitziet in 2025?

Stekenaar, hou je mening klaar! Onze dorpskern is op termijn aan vernieuwing toe. Hoe moet het hart van onze gemeente er in 2025 uitzien? Daar willen we nu al over nadenken en vragen we komend voorjaar aan elke Stekenaar.

We willen het hart van onze gemeente gezelliger maken voor inwoners én bezoekers. Het accent bij de herinrichting zal komen te liggen op mobiliteit, verkeersveiligheid, lokale handel, horeca, leefbaarheid en toegankelijkheid.

Hoe het vernieuwde dorpscentrum er concreet moet uitzien, daar wil het gemeentebestuur graag je mening over weten. Daarom organiseren we een bevraging waaraan de hele bevolking van Stekene kan meedoen. Want de stem van elke Stekenaar telt.

 

De herinrichting omvat de Dorpsstraat en de Polenlaan van aan de Potaardestraat tot aan de Molenbergstraat, inclusief het marktplein en Parking Centrumzone. Maar voor we eraan beginnen, willen we heel graag weten wat jullie ideeën zijn. Elke tip of mening is welkom! Dus ben je inwoner, handelaar, ondernemer, jongere of senior? Laat ons weten wat jij denkt.

 

Hoe laat je je mening weten?

Eind januari 2018 krijgt elk Stekens gezin een postkaart in de bus met alle concrete info. Al wie 15 of ouder is, kan een online vragenlijst op onze website invullen. Wie dit liever op papier doet, kan een papieren versie aanvragen via T 03 790 02 11. Wij zorgen er dan voor dat je die gratis per post ontvangt.

 

Met de herinrichting van onze dorpskern zetten we een belangrijke stap richting de toekomst. Dus: Stekenaar, hou je mening klaar!

op 19 december 2017
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP