Gemeente Stekene

Beperkte gemeentelijke dienstverlening

Openingsuren

Weekdagen

In principe is het gemeentehuis gesloten. Enkel voor dringende zaken kan je nog in het gemeentehuis terecht, maar enkel na afspraak. Je maakt een afspraak via T 03 790 02 11 of E info@stekene.be.

Ook onze Sociale dienst in de Kerkstraat 14, werkt enkel nog op afspraak. Wie wil langskomen, belt vooraf naar T 03 790 02 11 om een afspraak te maken. Geen afspraak nodig, maar wel een vraag aan de Sociale dienst? Stel je vraag via E info@stekene.be.

In het Sociaal centrum is een oplaadpunt van Fluvius voor de budgetmeters gas en elektriciteit. Dit blijft beschikbaar. Wie hiervoor aanbelt zonder afspraak, wordt binnengelaten.

Huis van het Kind Stekene is eveneens gesloten. De lokale, fysieke, preventieve dienstverlening van Kind en Gezin werd geschorst tot en met 31 maart. Sinds woensdag 1 april herstartte het vaccineren in de consultatiebureaus. Meer info via www.kindengezin.be en www.opgroeien.be.

Zaterdagen

Op zaterdagen blijft het gemeentehuis gesloten.

Beperkte dienstverlening

De gemeentelijke dienstverlening is herleid tot een minimum en ook bij ons blijft telewerk de norm. Er wordt gewerkt op afspraak. Lees er onderaan de homepagina meer over.

Belangrijke richtlijnen:

  • Stel niet-dringende bezoeken aan het gemeentehuis of het Sociaal centrum uit.
  • Maak zoveel mogelijk gebruik van onze online dienstverlening via deze website.
  • Stel vragen zoveel mogelijk via mail (info@stekene.be) of telefoon (03 790 02 11).
  • Beperk bij loketbezoek het aantal aanwezigen tot het strikt noodzakelijke.
  • De pensioenzitdagen van de federale Pensioendienst gaan niet door. 
  • Het Energieloket (Interwaas) gaat niet door.
  • De belastingzitdagen van de FOD Financiën gaan niet door. Je kan wel telefonisch geholpen worden. Meer info: klik hier.

Bibliotheek heropent op maandag 25 mei

Op maandag 25 mei opent de bibliotheek van Stekene opnieuw haar deuren, met aangepaste openingsuren. Lees hier meer over de aangepaste openingsdagen en -uren, en over de algemene en specifieke richtlijnen voor een bibbezoek. 

De uitleentermijn van de materialen die je nu nog in je bezit hebt, wordt niet meer automatisch verlengd. Kijk dus zeker de termijn na via je huidige uitleenticket of raadpleeg de termijn via Aanmelden bij Mijn Bibliotheek. Materialen inleveren is steeds mogelijk via de inleverbus.
Wie wenst, kan nog steeds gebruikmaken van het afhaalsysteem. Deze dienstverlening blijft de bib aanbieden maar wordt wel beperkter. Enkel op dinsdag en donderdag tussen 10 en 12 uur kan er vooraf aangevraagd materiaal afgehaald worden. Gebruik hiervoor het online aanvraagformulier.
 

Deze gemeentelijke locaties zijn gesloten tot en met dinsdag 30 juni 2020:

- Sportcentrum De Sportstek en de sporthal in Kemzeke
- Alle ontmoetingscentra en Amelberga
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP