Gemeente Stekene

Vuilnisophaling en recyclagepark

Meer info: www.miwa.be

 

1 juli 2021 - update

Het dragen van een mondmasker is in de recyclageparken van MIWA niet langer verplicht, zowel voor de parkwachter als voor de bezoeker.

Enkel als de 1,5-meter afstand niet kan gehouden worden, raadt MIWA aan om het mondmasker wel nog te dragen.  

24 juli 2020 - update

Een mondmasker dragen is verplicht als je een recyclagepark bezoekt.

3 april 2020 - update

Op dinsdag 7 april heropent afvalintercommunale MIWA vijf van zijn zes recyclageparken. Wie een bezoek wil brengen aan het recyclagepark, wordt gevraagd rekening te houden met een reeks maatregelen en beperkingen. Je leest er meer over in bijgevoegde persnota (zie onderaan bij Downloads).

2 april 2020 - update

Witte luierzakken zijn normaal gezien enkel te koop in onze gemeentewinkel (Dorpsstraat 3), maar deze is door de coronacrisis gesloten. Om aan de vraag te kunnen voldoen, worden ze vanaf vandaag te koop aangeboden bij

  • Smatch (Bormtestraat 9)
  • Van Callenberge (Dorpsstraat 92)
  • Okay (Kerkstraat 159)

31 maart 2020 - update

De recyclageparken in Vlaanderen, dus ook recyclagepark MIWA, heropenen op dinsdag 7 april. Er zullen een aantal flankerende maatregelen getroffen worden. In de loop van deze week word je in detail geïnformeerd over de precieze manier waarop MIWA heropent.

17 maart 2020 - update

Recyclagepark MIWA gesloten

Sinds 17 maart zijn alle recyclageparken gesloten. Deze maatregel komt er na een abnormale stijging van het aantal bezoekers.

De huis-aan-huis-ophalingen van restafval, papier en karton, GFT en PMD gaan gewoon door.

 
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP